Лідер продажу
Молі Бай Мао Хоу (жасминова біловолоса мавпа)
Молі Бай Мао Хоу (жасминова біловолоса мавпа) Молі Бай Мао Хоу (жасминова біловолоса мавпа)

Молі Бай Мао Хоу (жасминова біловолоса мавпа)

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
170.00 грн.

Синоніми: Бай Мао Хоу, біловолоса мавпа з жасмином

Аромат: густий, солодкуватий, з нотками свіжої зелені.
Смак: свіжий, багатий, насичений, трав'яний.
Післясмак: легкий, ароматний.
Колір настою: смарагдовий.
Дія: бадьорить, підвищує розумову і фізичну активність.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.



Бай Мао Хоу виробляється на півночі провінції Фуцзян. З китайського перекладається як біловолоса мавпа.

Листя Бай Мао Хоу формою нагадують хвостик мавпи і завдяки молодим листочкам на яких є пухнасті ворсинки білого кольору.

Чай виготовляють тільки з двох верхніх листочків і бруньки. Після збору чайного листя і бруньок їх підвялюють на свіжому повітрі. Це дозволяє усунути дубильні речовини, які містяться в чаї та прибрати з нього терпкість і гіркоту.


Придбати свіжий зелений чай можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (066) 280-64-23.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.



Як заварювати зелений чай

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г.  сухого чаю на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.

6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.

7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....