0
0

Мінцзянь Улун, високогірний Gaba-чай

Відгуки:
(0)
  • Наявність: Нет в наличии
400.00грн.
  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Синоніми: високогірний Gaba-чай Алішань Улун, Мінцзянь Улун, Габа-чай Алішань Улун, Габарон-чай Червоний Улун Алішань, бірюзовый (улун) GABA-чай

Аромат: з нотками прянощів і сушених яблук.

Смак: м'який, з нотками прянощів і сушених яблук. Чудовий в охолодженому вигляді.
Післясмак: тривалий, теплий, з нотками сухофруктів.
Колір настою: бурштиновий.
Дія: стимулює роботу головного мозку, підвищує концентрацію уваги, поліпшує пам'ять, заспокоює, знижує артеріальний тиск.
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Цей GABA-чай виготовляють на Тайвані в районі Мінцзянь (округ Нантой) під контролем державної Тайванської Станції з вивчення і поширення чаю.
Технологія виробництва габа-чаю Мінцзянь Улун наступна: зібрані флеши з плантації пров'ялюють, при цьому чайний майстер постійно контролює аромат і, відповідно, ступінь ферментації чаю.
Потім, після перемішування, чай поміщають в вакуумні контейнери для легкої ферментації без доступу кисню на 30 годин, причому через кожні 10 годин чай виймають з вакуумного контейнера і перемішують. Після ферментації флеші просушують, скручують і прожарюють.
За зовнішнім виглядом цей Червоний Улун подібний до сільноферментірованним тайванським улунам сферичної скрутки.
Габа-чай Мінцзянь Улун вирощений на органічної плантації, що підтверджується тайванським міжнародним органом по сертифікації FSII.

Як заварювати GABA-чай Мінцзянь Улун
1. Використовуйте очищену бутильовану воду.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1 ст. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого габа-чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
6.Час настоювання - 5-20 хв. Після закінчення максимум 30 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Габа-чай можна заварювати 2-3 рази, залежно від часу настоювання кожен раз. Цей чудовий чай не боїться перестої - навіть якщо заварити його занадто міцним, він не буде надто гірким і терпким.
Приємних чаювань!

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.