Солодка роса з Мендін
Солодка роса з Мендін Солодка роса з Мендін

Солодка роса з Мендін

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: 10-14 Днів
314.00 грн.

Синоніми: Мендін Ганьлу, Mengding Ganlu

Аромат: густий, солодкуватий, з нотками свіжої зелені.
Смак: свіжий, багатий, насичений, трав'яний.
Післясмак: легкий, ароматний.
Колір настою: смарагдовий.
Дія: бадьорить, підвищує розумову і фізичну активність.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Мендін Гань лу, найпрекрасніший чай з провінції Сичуань, назва якого поетично перекладається не інакше як «солодка роса з піку Мен».

Історія Солодкої Роси сягає своїм корінням в саму історію чаївництва в Китаї: за легендою в саду знаменитого У Лічженя, який ще за часів династії Хань, тобто десь на початку 1-го тисячоліття, ріс саме цей чай. Чайний район в Сичуані розташований високо в горах в Тибетському нагір'ї, ця місцевість відрізняється тим, що там приблизно 9 місяців на рік йдуть дощі. Гори, оповиті в огрядні, темні хмари - не дуже-то приємна картина для чайних пейзажів, проте саме в таких умовах і росте чайний кущ в горах Мен. Чайні кущі харчуються силою зливи гірської, а також завдяки мінералізації грунту також мають особливі властивості, характерними, наприклад, для чаїв з Уїшань.

Подібні особливості в підсумку призводять до появи абсолютно унікального напою.

Придбати свіжий зелений чай можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (066) 280-64-23.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.


Як заварювати зелений чай

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г.  сухого чаю на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.

6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.

7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....