Да Хун Пао (червоний халат), 500г
Да Хун Пао (червоний халат), 500г Да Хун Пао (червоний халат), 500г

Да Хун Пао (червоний халат), 500г

Короткий опис:
Детальніше

Наявність: Є в наявності
980.00 грн.

Синоніми: Дахунпао, Да Хун Пао, Великий Червоний Халат, Чай Червоний Халат

Аромат: солодкий, яскравий, багатий, фантазійний.
Смак: насичений, міцний, але без зайвої терпкості.
Післясмак: приємний, яскравий, багатий.
Колір настою: бурштиновий.
Дія: наповнює радістю і спокоєм, надихає, дарує душі крила.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.


Історія відкриття чаю Да Хун Пао
За часів династії Мін (XIV-XVII ст.) Мати імператора була вилікувана чаєм з кущів, що росли в горах Уі. За наказом імператора ці кущі були покриті великими червоними імператорськими халатами.

З тих пір чай Да Хун Пао - що в перекладі означає Великий Червоний Халат - вирощують на схилах гір Уі, і походить він від тих самих кущів, покритих імператорськими червоними халатами. Чотири легендарних куща чаю Да Хун Пао ростуть там і сьогодні - їх щорічно відвідують сотні тисяч туристів.

Чай Червоний Халат вважається одним з еталонів улунський чаїв. Це, напевно, одна з "чайних" візиток Китаю. Технологія виробництва Да Хун Пао визнана китайським урядом як національне надбання. Про це чаї ходить чимало легенд і міфів.

Навколо Да Хун Пао крутиться безліч питань - наприклад, про його "галюциногенних ефекти" або про те, яка висока у Да Хун Пао ціна, що вимірюється в тисячах доларів за кілограм.

Як заварювати чай Да Хун Пао

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г.  сухого чаю на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.

6. Час настоювання - 3-5 хв. Перелийте чай в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів.

7. Найкращий спосіб заварювання улунів - чайна церемонія Гунфу Ча, або чаювання Пін Ча.

Приємних чаювань!

Придбати Улун можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Улун поштою.


Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....