Лідер продажу
Червоний Алішань
Червоний Алішань Червоний Алішань Червоний Алішань Червоний Алішань Червоний Алішань Червоний Алішань

Червоний Алішань

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: 10-14 Днів
241.00 грн.

как зайти на гидру

официальная ссылка на гидру

Синоніми: високогірний Gaba-чай Алішань Улун, Габа-чай Алішань Улун, Габарон-чай Червоний Улун Алішань, бірюзовый (улун) GABA-чай

Аромат: теплий, приємний, с цитрусовими нотками.
Смак: насчений, м'який, с цитрусовими нотками.
Післясмак: кисло-солодкуватий.
Колір настою: червоно-коричневий.
Дія: стимулює роботу головного мозку, підвищує концентрацію уваги, поліпшує пам'ять, заспокоює, знижує артеріальний тиск.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.


Це розкішний, ароматний і смачний високогірний GABA-чай, вирощений на Тайвані в горах Алішань на висоті 1200 м.

Технологія виробництва габа-чаю Червоний Алішань наступна: зібрані флеши з плантації пров'ялюють в тіні протягом 20 годин, протягом яких чай проходить ферментацію.

Після цього настає етап скручування - листочки і тіпси набувають округлої форми. Після цього чай поміщають в вакуумні контейнери для ферментації без доступу кисню на 10 годин. Після ферментації флеші просмажують.

Придбати габа-чай Червоний Алішань можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (066) 280-64-23.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити габа-чай поштою.

Як заварювати GABA-чай Червоний Алішань

1. Використовуйте очищену бутильовану воду.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1 ст. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого габа-чаю.

5.Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.

6. Час настоювання - 5-20 хв. Після закінчення максимум 30 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Габа-чай можна заварювати 2-3 рази, залежно від часу настоювання кожен раз. Цей чудовий чай не боїться перестої - навіть якщо заварити його занадто міцним, він не буде надто гірким і терпким.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Enter the code in the box below
Продовжити
Новини
 Смола Пуеру. Користь, ефект, особливості
Смола пуеру - чайний продукт, про який навіть в Китаї знають тільки самі спокушені, хоча виробляється Ча Гао (茶 膏) там з давніх часів. Вперше чайна паста (попередниця смоли пуеру) була виготовлена ​​в сьомому столітті нашої ери, за часів правління династії Тан. Незважаючи на стародавність поход..
Що подарувати Батькам
"Ми доти не зможемо зрозуміти батьківську любов, поки самі не станемо батьками."Генрі Уорд Бічер (1813-1887), американський письменник і проповідник...
Що подарувати дівчині
Оскар Уайльд так висловився про жінку: "Жінка створена для того, щоб її любити, а не для того, щоб її розуміти."..
Що подарувати чоловікові
На жаль, не завжди вдається з'ясувати, який подарунок був би бажаним для чоловіка. І це зовсім не означає, що чоловіки не знають, чого хочуть. А хочуть вони багато чого - іноді навіть дуже багато чого. Чоловіки рідко дозволяють собі купувати речі не першої необхідності, концентруючись на основній св..