Ніж для подрібнення пу-еру
Ніж для подрібнення пу-еру

Ніж для подрібнення пу-еру

Короткий опис:
Детальніше

Наявність: Є в наявності
75.00 грн.

Ніж для колки пу-ера, чачжень, чадао.

Загальна довжина: 155мм
Довжина леза: 60мм
Вага: 35г

Необхідним атрибутом пресованого чаю є ніж, або шило для колки пуеру.

Використання правильного ножа або шила дозволяє ідеально розділити пресований чай на шари, не пошкоджуючи чайне листя.

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....