Як заварювати чай


 Чайна церемонія Гунфу Ча

Китайська чайна церемонія - Гунфу Ча (gongfucha) - в перекладі означає «вище мистецтво чаювання». Перші згадки про чайну церемонію гунфу Ча містяться в знаменитому «Трактаті про чай» (автор Лу Юй, 733-804 р.р. н.е.), а найбільшу популярність Гунфу Ча придбала з XVII століття.

 Пін Ча - заварювання чаю методом

Пін Ча в перекладі з китайської означає "куштування чаю". Це, по суті, спрощена чайна церемонія, яка ідеально підходить для чаювання вдома, на природа або на дачі в колі друзів. Цей спосіб чаювання створює ідеальну атмосферу для невимушеного дружнього спілкування. Пін Ча також може бути варіантом видовищною і ефектною подачі чаю в ресторані.

Необхідний посуд: гайвань, ча-хай, чайник об'ємом 500-1000 мл на свічці (або термос), піали по 50-80 мл.

Показано з 1 по 2 з 2 (всього 1 сторінок)