Як заварювати чай


Чайно-Кавовий Сифон

"Сифон незамінний на чайних презентаційних заходах. На відміну від церемоніального чайного начиння, красивого одягу і хитрих дій, він безвідмовно діє не тільки на прихильників східної культури, але на всіх без винятку людей." (Денис Шумаков)

Ті-Под - Чудозаварник
І до чого тільки не додумаються люди, що б полегшити собі життя, але при цьому отримати максимум задоволення!
 Чайна церемонія Гунфу Ча

Китайська чайна церемонія - Гунфу Ча (gongfucha) - в перекладі означає «вище мистецтво чаювання». Перші згадки про чайну церемонію гунфу Ча містяться в знаменитому «Трактаті про чай» (автор Лу Юй, 733-804 р.р. н.е.), а найбільшу популярність Гунфу Ча придбала з XVII століття.

 Пін Ча - заварювання чаю методом

Пін Ча в перекладі з китайської означає "куштування чаю". Це, по суті, спрощена чайна церемонія, яка ідеально підходить для чаювання вдома, на природа або на дачі в колі друзів. Цей спосіб чаювання створює ідеальну атмосферу для невимушеного дружнього спілкування. Пін Ча також може бути варіантом видовищною і ефектною подачі чаю в ресторані.

Необхідний посуд: гайвань, ча-хай, чайник об'ємом 500-1000 мл на свічці (або термос), піали по 50-80 мл.

Заварювання чаю в чайнику

Заварювання чаю в чайнику - це, мабуть, найбільш поширений в світі спосіб приготування чаю. Чай в спеціальному чайнику можуть заварювати в самих різних ситуаціях. Це може бути класичне чаювання в європейському стилі - вдома, в офісі або елітному ресторані - як правило використовуються чайники для заварювання чаю об'ємом від 200 до 1500 мл.

Як заварювати чай

"Чому, коли я дегустував чай у Вас в салоні, - він був смачний, а вдома у мене виходить не такий? ..."

Саме таке питання є одним з найбільш поширених серед наших нових гостей. Нижче ми поділимося нашим досвідом заварювання якісного чаю (про чай низької якості говорити не будемо - як його не заварюй, гідного напою не вийде).

Показано з 1 по 6 з 6 (всього 1 сторінок)