Імунчари
Імунчари Імунчари

Імунчари

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
150.00 грн.

Аромат: спершу пряний, потiм – цитрусовий з анiсом i лемонграсом.
Смак: делiкатний, маслянистий, з легкою прянiстю i солодкуватiстю.
Склад: ягоди годжi, звiробiй, листя смородини, квiти жасмiну, саган дайля, анчан, лемонграс, лофант анiсовий, листя чорниці, безсмертник, листя каррі.
Чай для iмунiтету. Мiстить антибактерiальнi, протигрибковi та адаптогеннi трави. Покращує енергообмiн та витривалiсть. Має п'янкий ефект, синiй колiр. Якщо додати соку лимону, колiр змiнюється.

Умови максимальної користi

  • при слабкому імунітеті
  • для поліпшення настрою
  • перед вечіркою або під час, якщо не п'єш алкоголь
  • у вихідний день для легкості та позитиву
  • після важкого дня, але не перед сном

Ефект вiд збору

  • чай підвищує імунітет
  • містить протигрибкові та протизапальні трави
  • покращує енергообмін
  • підвищує витривалість
  • розслабляє нервову систему
  • має специфічний п'янкий ефект

Рекомендацiї щодо вживання

  • рекомендується для підвищення імунітету
  • зниження запальних процесів
  • поліпшення енергообміну
  • для підвищення резистентності
  • для поліпшення настрою і легкого п'янкого ефекту

З чим бореться

  • слабкий імунітет
  • поганий настрій
  • надмірна збудливість нервової системи
  • запальні та грибкові процеси

Частота вживання

  • до посиніння :) ця фраза стане зрозумiлою, коли заварите свою першу чашку чаю "Iмунчари".


Як заварювати трав'яний чай

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції 3 чайних ложки збору на 0,5 л води.

4. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС. 

5. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10-15 хвилин розлийте напій з заварника по чашках, або перелийте його в окремий посуд.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....