Ходзіча
Ходзіча Ходзіча

Ходзіча

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
230.00 грн.

Синоніми: Ходзича, ходзітя, Кага боча,Houjicha

Аромат: яскравий, з горіховими нотками
Смак: насичений, оксамитовий, з солодкими горіховими нотками
Післясмак: тривалий, ніжний і теплий
Колір настою: світло коричневий
Дія: бадьорить, підвищує настрій

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

У перекладі з японської Ходзіча означає "смажений чай". Завдяки обсмажування зелений чай набуває коричневий колір і характерний тільки для цього виду чаю аромат і смак.

Ходзіча виготовляють із сорту банча, хоча він так само може бути зроблений на основі сенча або кукіча. Основою процесу є обсмажування температурою близько 200 градусів Цельсія, з наступним швидким охолодженням.

Цей процес знижує содерханіе катехінів і кофеїну в листі. Ходзіча - це м'який чай, який легко п'ється і має дуже мало кофеїну і катехина які є основними джерелами терпкості і гіркоти в чаї. Завдяки цим властивостям ходзіча можуть без обмежень пити діти, люди похилого віку і вагітні жінки.

Ходзіча містить дуже мало кофеїну, тому його можна пити в будь-який час доби.

Придбати Японський чай можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (066) 280-64-23.


Як заварювати чай Ходзіча

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат  чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1-2 ч. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.

6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....