Лідер продажу
Гіокуро
Гіокуро Гіокуро

Гіокуро

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
490.00 грн.

Синоніми: Гекуро, Гёкуро, Гіокуро

Аромат: яскравий, густий, нагадує ранкову молоду траву, вкриту росою.
Смак: ніжний, трав'янисто - квітковий, солодкуватий.
Післясмак: ніжний, огортуючий, солодкуватий.
Колір настою: яскраво зелений
Дія: цей чай багатий на антиоксиданти і L-теанін, тому він прискорює метаболізм, підвищує працездатність мозку, знижує ризик виникнення онкологічних захворювань, підвищує імунітет.
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Завдяки високому вмісту кофеїну добре бадьорить, підвищує концентрацію уваги і заряджає енергією, а L - теанин допомагає нейтралізувати стрес і чудово підвищує настрій.

Придбати Японський чай можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.

Як заварювати чай Гіокуро

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат  чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1-2 ч. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 80оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.

6. Час настоювання - 3 хв. Після закінчення максимум 5 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд.

7. Ні в якому разі не заварюйте гіокуро окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....