Лідер продажу
Гора Радості
Гора Радості Гора Радості

Гора Радості

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
175.00 грн.
Аромат: квітучі фруктові дерева з нотками печива з топленим молоком.
Смак: густий, насичений, вершковий, з фруктовими нотками.
Післясмак: запашний, квітковий, солодкуватий, тривалий.
Колір настою: жовто-зелений.
Дія: наповнює радістю і спокоєм, надихає, дарує душі крила.
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Цей дивовижний і рідкісний високогірний чай, вирощений на висоті 1600 м на чайних плантаціях Хехуаньшань, між плантаціями Да Ю Лін і Лі Шань. Сорт чайних кущів - Чин Шин улун.
Назва гори Хехуаньшань в перекладі з китайської означає "Гора Радості". Це одна з небагатьох вершин на Тайвані, де взимку випадає сніг.
Унікальний клімат плантації надає цьому чаю неповторний аромат і смак, завдяки чому він високо цінується серед колекціонерів вишуканого чаю.
Чудовий чай для особливих подій і для проведення чайних церемоній.

Придбати Улун можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Улун поштою.

Як заварювати улун Гора Радості

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г.  сухого чаю на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.

6. Час настоювання - 3-5 хв. Перелийте чай в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів.

7. Найкращий спосіб заварювання улунів - чайна церемонія Гунфу Ча, або чаювання Пін Ча.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....