Золота мавпа
Золота мавпа Золота мавпа

Золота мавпа

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
90.00 грн.
Аромат: яскравий, солодкий, квітково-фруктовий.
Смак: насичений, оксамитовий, з квітково-фруктовими нотками.
Післясмак: тривалий, з квітково-фруктовими нотками.
Колір настою: насичений червоно-коричневий.
Дія: бадьорить, підвищує настрій.
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Чайні листочки та бруньки, які входять до чаю золота мавпа, збирають із дерева сорту Да Бай, яке також відоме як Велике Біле дерево. На відміну від стандартного способу збирання чаю «одна брунька, два листочки», для сорту Золота мавпа використовують спосіб «одна брунька, один листок». Причому листочки відбираються лише найвищі. Чайним брунькам дозволяють рости до того моменту, коли вони набухають, але все ще залишаються незрілими і не розкриваються. У цей час бруньки збирають. Тільки такі компоненти, зібрані особливо ретельно, створюють справжній китайський чай Золота мавпа!


Чорний китайський чай чудовий як з цукром, так і без нього. Він є також прекрасним доповненням до будь-яких десертів.

Купити чай Золота мавпа можна в нашому інтернет-магазині або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чорний чай поштою.

 

Як заварювати червоний (чорний) чай

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!

5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 85-90оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її. 

6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.

7.  Залийте воду в заварник.

8.Час настоювання - близько 3 хвилин. Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).

9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.

10. Цей чай таким чином можна заварювати декілька разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!

11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....