Лідер продажу
Генмайча
Генмайча Генмайча

Генмайча

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
50.00 грн.
Аромат: незвичайний, трав'яний, солодкуватий.
Смак: густий, трав'яний, солодкуватий.
Післясмак: довгий, солодкий.
Колір настою: світло-зелений.
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
"Генмайча" - це зелений чай з додаванням обсмаженого нешліфований рису. Завдяки цьому "Генмайча" вгамує не тільки спрагу, але і легкий голод.
Батьківщиною цього чаю є Японія, але на сьогоднішній день його виготовляють і в Китаї, і на Тайвані.
Генмайча містить невелику кількість кофеїну і відмінно підходить для вечірнього чаювання, так як володіє не дуже сильним тонізуючу дію.
Крім того, Генмайча є унікальним джерелом великої кількості білків, за якістю не поступаються білкам бобових культур, вітамінів і мікроелементів.
Генмайча містить велику кількість вітаміну В1 (тіамін), який допомагає спалювати калорії, сприяє регуляції травлення, а також благотворно впливає на нервову систему і обмін речовин.
Нестача вітаміну В1, супроводжуваний депресією, порушенням пам'яті, психічного стану, часто виникає при великих алкогольних навантаженнях.
Генмайча - багатий натуральний джерело вітаміну В1

Купити чай Генмайча можна в нашому інтернет-магазині або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити зелений чай поштою.

Як заварювати зелений чай

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г.  сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 85-90оС. 
6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.
7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.
Приємних чаювань!
Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....