Лідер продажу
Генмайча
Генмайча Генмайча

Генмайча

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
50.00 грн.
Аромат: незвичайний, трав'яний, солодкуватий.
Смак: густий, трав'яний, солодкуватий.
Післясмак: довгий, солодкий.
Колір настою: світло-зелений.
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
"Генмайча" - це зелений чай з додаванням обсмаженого нешліфований рису. Завдяки цьому "Генмайча" вгамує не тільки спрагу, але і легкий голод.
Батьківщиною цього чаю є Японія, але на сьогоднішній день його виготовляють і в Китаї, і на Тайвані.
Генмайча містить невелику кількість кофеїну і відмінно підходить для вечірнього чаювання, так як володіє не дуже сильним тонізуючу дію.
Крім того, Генмайча є унікальним джерелом великої кількості білків, за якістю не поступаються білкам бобових культур, вітамінів і мікроелементів.
Генмайча містить велику кількість вітаміну В1 (тіамін), який допомагає спалювати калорії, сприяє регуляції травлення, а також благотворно впливає на нервову систему і обмін речовин.
Нестача вітаміну В1, супроводжуваний депресією, порушенням пам'яті, психічного стану, часто виникає при великих алкогольних навантаженнях.
Генмайча - багатий натуральний джерело вітаміну В1

Купити чай Генмайча можна в нашому інтернет-магазині або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити зелений чай поштою.

Як заварювати зелений чай

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г.  сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 85-90оС. 
6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.
7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.
Приємних чаювань!
Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Маленький пуер з сильним характером
Маленька і начебто така що не претендує на вишуканість 50-ти грамова цеглинка шу пуеру 2013 року, раптово здивував своїм потужним енергетичним впливом...
 Смола Пуеру. Користь, ефект, особливості
Смола пуеру - чайний продукт, про який навіть в Китаї знають тільки самі спокушені, хоча виробляється Ча Гао (茶 膏) там з давніх часів. Вперше чайна паста (попередниця смоли пуеру) була виготовлена ​​в сьомому столітті нашої ери, за часів правління династії Тан. Незважаючи на стародавність поход..
Що подарувати Батькам
"Ми доти не зможемо зрозуміти батьківську любов, поки самі не станемо батьками."Генрі Уорд Бічер (1813-1887), американський письменник і проповідник...
Що подарувати дівчині
Оскар Уайльд так висловився про жінку: "Жінка створена для того, щоб її любити, а не для того, щоб її розуміти."..