0
0

Дарджилінг чорний

Відгуки:
(0)
  • Наявність: В наявності
82.00грн.
Доступні варіанти
  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Дарджилінг - чай, вирощений в околицях однойменного міста в північній гірській частині Індії в Гімалаях, зібраний і виготовлений з дотриманням певних умов. Плантації знаходяться на висоті 750-2000 метрів над рівнем моря.

При заварюванні виходить напій з витонченим мускатним, злегка терпким смаком і квітковим ароматом. Такі властивості забезпечуються холодною і вологим кліматом, високогірним розташуванням плантацій і особливостями грунту.


Як заварювати чай
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 4-6 г.  сухого чаю на 0,5 л води.
4. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС. 
5. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках, або перелийте його в окремий посуд.
Приємних чаювань!

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.