Синоніми: Та Ю Лін, Улун Да Ю
Аромат: яскравий букет квітів, домінують нотки магнолії.
Смак: огортає, вершковий, з яскравими нотками квітів та весняної зелені.
Післясмак: тривалий, солодкий, освіжаючий, дуже запашний.
Колір настою: жовто-зелений.
Дія: надихає, наповнює відчуттям щастя.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Цей дивовижний і дуже рідкісний високогірний чай, вирощений на висоті 2400 м на чайних плантаціях Да Ю Лін (округ Нантой, Тайвань). Це одна з найбільш високогірних плантацій в світі.
Завдяки цьому, а також особливою технологією обробки паростків, цей чай надзвичайно насичений природними ефірними маслами, які надають готовому напою яскравий і неповторний квітковий аромат.
Чудовий чай для особливих подій і для проведення чайних церемоній.
Придбати Улун можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Улун поштою.
Як заварювати чай Улун
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
6. Час настоювання - 3-5 хв. Перелийте чай в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів.
7. Найкращий спосіб заварювання улунів - чайна церемонія Гунфу Ча, або чаювання Пін Ча.
Приємних чаювань!