Лідер продажу
Да Ю Лін
Да Ю Лін Да Ю Лін Да Ю Лін Да Ю Лін Да Ю Лін

Да Ю Лін

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: 10-14 Днів
1089.00 грн.

Синоніми: Та Ю Лін, Улун Да Ю

Аромат: яскравий букет квітів, домінують нотки магнолії.
Смак: огортає, вершковий, з яскравими нотками квітів та весняної зелені.
Післясмак: тривалий, солодкий, освіжаючий, дуже запашний.
Колір настою: жовто-зелений.
Дія: надихає, наповнює відчуттям щастя.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

 Цей дивовижний і дуже рідкісний високогірний чай, вирощений на висоті 2400 м на чайних плантаціях Да Ю Лін (округ Нантой, Тайвань). Це одна з найбільш високогірних плантацій в світі.

Завдяки цьому, а також особливою технологією обробки паростків, цей чай надзвичайно насичений природними ефірними маслами, які надають готовому напою яскравий і неповторний квітковий аромат.

Чудовий чай для особливих подій і для проведення чайних церемоній.

Придбати Улун можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Улун поштою.

Як заварювати чай Улун

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г.  сухого чаю на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.

6. Час настоювання - 3-5 хв. Перелийте чай в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів.

7. Найкращий спосіб заварювання улунів - чайна церемонія Гунфу Ча, або чаювання Пін Ча.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....