Да Хун Пао (середньої обжарки)
Синоніми: Дахунпао, Да Хун Пао, Великий Червоний Халат, Чай Червоний Халат
Аромат: солодкий, яскравий, багатий, фантазійний.
Смак: насичений, міцний, але без зайвої терпкості.
Післясмак: приємний, яскравий, багатий.
Колір настою: бурштиновий.
Дія: наповнює радістю і спокоєм, надихає, дарує душі крила.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Як заварювати чай Да Хун Пао
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
6. Час настоювання - 3-5 хв. Перелийте чай в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів.
7. Найкращий спосіб заварювання улунів - чайна церемонія Гунфу Ча, або чаювання Пін Ча.
Приємних чаювань!
Придбати Улун можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Улун поштою.