0.00грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
Аромат: запашний, свіжий, квітково-фруктовий, з легкою ноткою вершків.
Смак: огортаючий, густий, вершковий, з нотками свіжої зелені.
Післясмак: запашний, квітковий, солодкуватий, з вираженою ноткою вершків.
Колір настою: яскравий жовто-зелений.
Дія: приємно бадьорить, спонукає до активних дій, заряджає позитивом.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Сорт Цзинь Сюань (що в перекладі з китайської означає Золота Лілія) був виведений Тайванською Станцією з вивчення та розповсюдження чаю в 1981 році, і його особливістю є молочні нотки в ароматі та смаку.
Чим вище плантація над рівнем моря, тим багатшим аромат, і тим більше будуть виражені вершкові нотки.
Цей тайванський улун зібраний на висоті 400-500 метрів над рівнем моря. Він має збалансований аромат та смак і чудово підходить для щоденного вживання.
Як заварювати чай Улун
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
6. Час настоювання - 3-5 хв. Перелийте чай в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів.
7. Найкращий спосіб заварювання улунів - чайна церемонія Гунфу Ча, або чаювання Пін Ча.
Приємних чаювань!
Відгуки (0)
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.