0
0

Цзинь Сюань

Відгуки:
(0)
  • Наявність: В наявності
95.00грн.
Доступні варіанти
  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)
Аромат: запашний, свіжий, квітково-фруктовий, з легкою ноткою вершків.
Смак: огортаючий, густий, вершковий, з нотками свіжої зелені.
Післясмак: запашний, квітковий, солодкуватий, з вираженою ноткою вершків.
Колір настою: яскравий жовто-зелений.
Дія: приємно бадьорить, спонукає до активних дій, заряджає позитивом.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Сорт Цзинь Сюань (що в перекладі з китайської означає Золота Лілія) був виведений Тайванською Станцією з вивчення та розповсюдження чаю в 1981 році, і його особливістю є молочні нотки в ароматі та смаку.

Чим вище плантація над рівнем моря, тим багатшим аромат, і тим більше будуть виражені вершкові нотки.

Цей тайванський улун зібраний на висоті 400-500 метрів над рівнем моря. Він має збалансований аромат та смак і чудово підходить для щоденного вживання.

Як заварювати чай Улун 

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г.  сухого чаю на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.

6. Час настоювання - 3-5 хв. Перелийте чай в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів.

7. Найкращий спосіб заварювання улунів - чайна церемонія Гунфу Ча, або чаювання Пін Ча.

Приємних чаювань!

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.