Чаюн-баюн
Чаюн-баюн Чаюн-баюн

Чаюн-баюн

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
85.00 грн.

Аромат: cвiжiсть мелiси, духмянiсть лаванди та ромашки.
Смак: освiжаючий з прянiстю чебрецю та ледь помiтною гiрчинкою ромашки i хмелю.
Склад: материнка, лаванда, вереск, мелiса, м'ята, календула, чебрець, липа, ромашка, валерiана, шишки хмелю.

Антидот чаю «Добранок». Заспокоює роботу нервової системи, м'яко знижує тиск. Розслабляє після фізичної і розумової активності. Покращує якість сну.

Умови максимальної користi

  • може стати відмінним закінченням робочого дня
  • добре випити після силового тренування
  • перед йогою або медитацією, після нервової зустрічі
  • перед походом до лісу
  • добре налаштує на спокійний ладперед сном, коли потрібен седативний ефект

Рекомендацiї щодо вживання

  • рекомендується при нервовому напруженні
  • після важкого дня, при підвищеній збудливості
  • при поганому сні
  • при проблемах зі сном і його глибиною
  • для зняття напруги після тренування
  • перед заняттям йогою
  • коли все дратує

З чим бореться

  • підвищена збудливість
  • безсоння
  • перенапруження
  • неможливість розслабитися

Частота вживання

  • не бiльше 5 разiв на день


Як заварювати трав'яний чай

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції 3 чайних ложки збору на 0,5 л води.

4. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС. 

5. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10-15 хвилин розлийте напій з заварника по чашках, або перелийте його в окремий посуд.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....