Смола Шу Пу-еру 2007р., "Ча Гао", брік
Смола Шу Пу-еру 2007р., "Ча Гао", брік Смола Шу Пу-еру 2007р., "Ча Гао", брік

Смола Шу Пу-еру 2007р., "Ча Гао", брік

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: 10-14 Днів
11.00 грн.

Аромат: густий, пряний та теплий
Смак: оксамитовий, м'який, з деревними нотками
Післясмак: солодкуватий, тривалий
Колір настою: від червоно-коричневого до чорного
Дія: заспокоює, гармонізує емоційний стан, покращує роботу шлунково-кишкового тракту
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Смола пуеру є концентратом Пуерного листа, тому і всі її корисні властивості примножені. Пуер з давніх часів вважався чаєм молодості, краси і довголіття, завдяки його здатності чудово рятувати організм від токсинів і прискорювати метаболізм.
Окрім цього,
смола пуєру: 
• знижує артеріальний тиск
• зміцнює стінки судин
• знижує холестерин
• стабілізує рівень цукру в крові
• допомагає позбавитися від зайвої ваги
• нормалізує діяльність травної системи
• відмінна профілактика хвороб печінки та захворювань шлунка
• нейтралізує дію алкоголю, ефективно позбавляє від похмільного синдрому
• наповнює енергією, викликає прилив сил, знімає втому
• допомагає сконцентруватися, покращує реакцію і зір, стимулює мозкову активність

Придбати справжній ПуЕр можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (066) 280-64-23.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Пуер поштою.

Як заварювати смолу пуеру

Гранули смоли пуеру зазвичай мають вагу близько 0,3 - 0,5 грама. Можна заварювати смолу пуеру декількома способами.
Якщо Ви віддаєте перевагу досить міцному чаю
1. Візьміть 6 гранул Пуерної смоли (3-4г) на чайник об'ємом 400-500 мл
2. Промийте заварник окропом
3. Залийте гранули очищеною водою 100 ° С
4. Наполягайте чай не менше 6-ти хвилин
5. Розмішайте чай ложечкою, переконайтеся, що смола повністю розчинилася
6. Розлийте по чашках і насолоджуйтеся
P.S. При такому способі заварювання дуже цікаво спостерігати сам процес розчинення смоли в окропі - спробуйте використовувати скляний чайник і не заливати гранули водою, а навпаки, помістити їх в уже налитий окріп. Чарівне видовище! :-)

Якщо Ви маєте в своєму розпорядженні достатній час і хочете насолоджуватися зміною чайних станів з кожної піалою

1. Всмола пуераам знадобиться чайник або гайвань невеликого обсягу - 100 - 200 мл (в залежності від кількості учасників чаювання)
2. Візьміть 2-3 гранули смоли пуеру і помістіть в прогрітий заварник.
3. Залийте чай фільтрованої водою 100 ° С
4. Три рази спокійно вдихніть і видихніть - це приблизно 20 секунд.
5. Розлийте чай по невеликих піалах.
6. Повторювати заварювання можна до повного розчинення смоли - близько 15 разів. Можна варіювати час заварювання - прислухайтеся до своїх відчуттів і спостерігайте зміну чайних станів - це дуже захоплюючий процес!
Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....