Лідер продажу
Бірюзовий Алішань
Бірюзовий Алішань Бірюзовий Алішань

Бірюзовий Алішань

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
460.00 грн.

Синоніми: високогірний Gaba-чай Алішань Улун, Габа-чай Алішань Улун, Габарон-чай Червоний Улун Алішань, бірюзовый (улун) GABA-чай

Аромат: виражений, солодкий, з нотками квіткового травневого меду.
Смак: м'який, оксамитовий, з нотками манго.
Післясмак: тривалий, теплий, з квітковими нотками.
Колір настою: бурштиновий.
Дія: стимулює роботу головного мозку, підвищує концентрацію уваги, поліпшує пам'ять, заспокоює, знижує артеріальний тиск.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.


Цей унікальний GABA-чай вирощений на Тайвані (гори Алішань, висота плантацій 1200 м) під контролем державної Тайванської Станції з вивчення і поширення чаю.

Технологія виробництва габа-чаю Бірюзовий Алішань наступна: зібрані флеши з плантації пров'ялюють, при цьому чайний майстер постійно контролює аромат і, відповідно, ступінь ферментації чаю.

Потім, після перемішування, чай поміщають в вакуумні контейнери для легкої ферментації без доступу кисню на 30 годин, причому через кожні 10 годин чай виймають з вакуумного контейнера і перемішують.

Після ферментації флеші просушують, скручують і прожарюють.

За зовнішнім виглядом цей габа-чай подібний до сільноферментірованним тайванським улунам сферичної скрутки.


Придбати габа-чай Бірюзовий Алішань можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити габа-чай поштою.

Як заварювати GABA-чай Бірюзовий Алішань

1. Використовуйте очищену бутильовану воду.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1 ст. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого габа-чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.

6. Час настоювання - 5-20 хв. Після закінчення максимум 30 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Габа-чай можна заварювати 2-3 рази, залежно від часу настоювання кожен раз. Цей чудовий чай не боїться перестої - навіть якщо заварити його занадто міцним, він не буде надто гірким і терпким.

7.Габа-чай Бірюзовий Алішань вийде дуже смачним, якщо заварити його з шматочком лайму.

Приємних чаювань!


Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....