Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага: 100г
Дата виробництра: 2020р
Провінція: Юннань
Аромат: незвичайний, трав'яний з квітково-фруктовими нотками.
Смак: насичений, освіжаючий.
Післясмак: незвичайний, трав'яний з фруктовими нотками.
Колір настою: мигдально-жовтий.
Дія: знімає напругу, покращує настрій, гармонізує душевний стан.
Сумісність з їжею: рекомендуємо в якості аперитиву, дігестіва після легких закусок або самостійного напою між прийомами їжі.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Заварений Білий чай має витончений, багатий аромат і м'який, насичений і оксамитовий смак.
При заварюванні листочки розгортаються, іноді нагадуючи як розпускається півонія.
Як заварювати білий чай
1.Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 7-8г чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого білого чаю.
5. Тепер чай Білий Піон готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 70-80оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.
6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай Білий Піон можна заварювати 2-3 рази.
7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.
Приємних чаювань!