Лідер продажу
Великий Нефритовий Бі Ло Чунь
Великий Нефритовий Бі Ло Чунь Великий Нефритовий Бі Ло Чунь

Великий Нефритовий Бі Ло Чунь

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
80.00 грн.

Синонимы: Білочунь, Бі Ло Чунь, Смарагдові спіралі весни

Аромат: густий, солодкуватий, з нотками свіжої зелені.
Смак: свіжий, багатий, насичений, трав'яний.
Післясмак: легкий, ароматний.
Колір настою: жовто-зеленый.
Дія: бадьорить, підвищує розумову і фізичну активність.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.


Бі Ло Чунь - всесвітньо відомий чай, ще зустрічається під назвою Зелені Спіралі Весни.

Цей чудовий чай, вирощений і вироблений в провінції Цзяньсу (Китай). Для його виробництва використовують тільки молоді пагони з 1-2 листочками і тіпси (чайна нирка).

Паростки збирають ранньою весною і закручують в маленькі спіральки (звідки і походить назва чаю). Один кілограм справжнього чаю Бі Ло Чунь містить 14-15 тис. Таких паростків.

Чай Бі Ло Чунь  збирають у другій-третій декадах квітня. Добірна сировина і ортодоксальна технологія обробки - гарантія високого вмісту антиоксидантів в цьому чудовому чаї.

Придбати свіжий зелений чай можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.

Як заварювати зелений чай

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г.  сухого чаю на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.

6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.

7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....