Укр
Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Мій кошик
Опис

Синоніми: Люй Я Бао, Дикий Шен Пуер, Бруньки Пуеру

Аромат: квітковий, легкий, ніжний
Смак: вишуканий, солодкувато - фруктовий, весняний
Післясмак: тривалий, квітковий, солодкуватий
Колір настою: бурштиновий
Дія: бадьорить, заряджає енергією, чудово втамовує спрагу, створює настрій легкості і весни

 

 

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Білі чаї пуер - одні з найбільш рідкісних і делікатесних в світі. Люй Я Бао - це унікальний чай, виготовлений з ніжних тіпсів старих дикорослих чайних дерев.

 

Пухнасті тіпси пуеру збирають ранньою весною, як тільки вони з'являються на дереві. Саме в цей час в них міститься максимальна кількість вітамінів, амінокислот і мікроелементів.

Тому чай, виготовлений з бруньок, найбільш корисний для організму, містить велику кількість вітаміну С, покращує травлення, відновлює обмін речовин, сприяє регенерації клітин шкіри.

 

Придбати справжній ПуЕр можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Пуер поштою.

Як заварювати Пуер

Рекомендуємо заварювати цей чай в гайвані або в невеликому (до 200 мл) глиняному чайнику
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий злегка розколотий ножем чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!
5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 80-85оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її. 
6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.
7.  Залийте воду в заварник.
8.Час настоювання - близько 30 секунд (не більше!). Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).
9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.
10. Цей чай таким чином можна заварювати близько 10 разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!
11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.
Приємних чаювань!

Білий Пу-ер Люй Я Бао, 25 г

Немає в наявності
Артикул: 630101
90 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Лист  Листовий
Форма  Крупнолистовий
Країна  Китай
Провінція  Юньнань
Дія  Бадьорить, заряджає енергією, чудово втамовує спрагу, створює настрій легкості і весни
Аромат  Квітковий, легкий, ніжний
Смак  Вишуканий, солодкувато-фруктовий, весняний
Післясмак  Тривалий, квітковий, солодкуватий
Колір настою  Бурштиновий
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору