Білий Піон витриманий (Шоу Мей)
Синоніми: Білий Піон витриманий, Лао Бай Му Дань
Аромат: солодкий, медовий, з нотками запашних трав.
Смак: оксамитово-м'який, насичений, солодкуватий.
Чудовий в охолодженому стані.
Післясмак: солодкий, з вираженими нотками запашних трав.
Колір настою: бурштиновий.
Дія: знімає напругу, покращує настрій, гармонізує душевний стан.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
При тривалому зберіганні аромат і смак цього чудового чаю розвивається і стає м'якше. У Китаї такий чай дуже високо цінується, оскільки він стає духмяний і солодший, а також корисніший. Також з часом він втрачає фруктову кислинку, притаманну свіжому Білому Піону. У смаку і ароматі можуть з'являтися нотки сухофруктів, вина, і навіть осінніх лісових грибів - все залежить від того, яким чином ви його заварили.
Витриманий Білий Піон - чудовий багатогранний, універсальний чай для людей з різними смаковими уподобаннями.
Придбати чай Білий Піон витриманий можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити білий чай поштою.
Як заварювати чай Витриманий Білий Піон
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані. 2. Обполосніть заварник окропом. 3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1-2 ст. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води. 4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. 5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм Білий Піон. 6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай Білий Піон можна заварювати 2-3 рази. 7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені. 8. Для приготування холодного чаю, чай заливають холодною водою та ставлять в холодне місце на 3-4 години. Приємних чаювань! |